Aanvragen

Het aanvraagformulier treft u hier.

Als onderdeel van de beoordeling zal het aanvraagformulier volledig ingevuld moeten worden. Naast eventueel aanvullende vragen. U kunt uw aanvraag beginnen met het invullen van het formulier, maar de ervaring heeft geleerd dat u dan vaak snel vastloopt in details of zaken vergeet.

Daarom inviteert BMS Procesfinanciering u kort en bondig contact met ons op te nemen. Telefonisch en/of per e-mail. Met primair uw naam en contactgegevens.

In praktijk kan BMS Procesfinanciering uw dan binnen 5 minuten vertellen of het zinvol is de beoordelingsprocedure in te gaan, inclusief het volledig invullen van het formulier.  Deze werkwijze is efficiënt voor u en voor ons.

Ook blijkt het in praktijk heel nuttig na een eerste grove invulling van het formulier de verdere details naar aanleiding van een persoonlijk onderhoud nader in te vullen. BMS Procesfinanciering investeert daar graag wat tijd in, omdat het de kwaliteit van verdere beslissingen verhoogt.

De aanvraagprocedure

BMS Procesfinanciering volgt een schema om tot een goed oordeel te kunnen komen. Het aanvraagformulier is daar onderdeel van, net zo goed als het eerste en verdere persoonlijke contacten. BMS Procesfinanciering is ook heel pragmatisch. Indien tijdens de intake procedure het duidelijk is dat uw claim niet in aanmerking komt, dan verneemt u dat per ommegaande. Dat bespaart ons allen tijd en energie.

Omgekeerd is het duidelijk dat zolang BMS Procesfinanciering u vragen blijft stellen, uw aanvraag niet is afgewezen. Met andere woorden…..hoe meer vragen…hoe serieuzer wij uw claim nemen.

Voor een schematisch overzicht van de aanvraagprocedure, klik hier.

Reacties zijn gesloten.