Voor wie is BMS Procesfinanciering interessant.

De Particulier

U bent particulier. U heeft een vordering. Op uw werkgever, uw bank, iemand aan wie u geld geleend heeft of iemand die u schade berokkend heeft. Of op wie of wat dan ook.
Helaas is uw schuldenaar onredelijk en zeker niet van zins te betalen.
Daarnaast heeft uw schuldenaar diepe zakken en daagt u uit dan maar te gaan procederen.
U ziet daar tegen op. Ten eerste is het uw stijl niet, maar u heeft ook geen ervaring op dit gebied.
En u twijfelt uw spaarcentjes in een onzekere rechtszaak te investeren.
Uw vrienden leggen u uit dat advocaten de enigen zijn die goed garen spinnen bij rechtszaken.
Kortom….met knarsende tanden legt u zich bij het schijnbaar onvermijdelijke neer.
BMS Procesfinanciering kan u wellicht helpen; Volstrekt afhankelijk van de feiten, uiteraard.
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

De Ondernemer / Bestuurder

U heeft een verantwoordelijke positie binnen een bedrijf. Wellicht uw eigen bedrijf. Uw bedrijf heeft een vordering op een relatie. Klant, leverancier, derde partij, de bank, gemeente, of wie of wat dan ook. U kunt de centen goed gebruiken. Maar u ziet op tegen een gerechtelijke procedure. Want u ziet op tegen de duur daarvan, plus tegen de voorlopig onvoorspelbare kosten EN uitslag. U heeft betere dingen te doen en bovendien heeft u geen geld beschikbaar voor onzekere avonturen in de rechtszaal. Kortom…u overweegt de zaak maar te laten lopen.
BMS Procesfinanciering kan u wellicht helpen.  Wij nemen u alle zorg uit handen. Zie ook ons hoofdstuk “Drie modellen”.  Om uit te vinden of we iets voor elkaar kunnen betekenen is er maar één manier.
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

Iemand met twijfels

U bent particulier of bestuurder. Hoe dan ook, u zit al of niet vrijwillig in een incassoprocedure. U heeft wel of niet een advocaat en/of deurwaarder ingeschakeld. U heeft wellicht al voorschotnota’s voldaan. Maar u bent niet gelukkig.
Het duurt (te) lang en niemand geeft u garantie voor een positief resultaat. Allemaal heel bekend en herkenbaar.
Vraag vooral om u heen.
BMS Procesfinanciering kan u helpen. Kosteloos. Wij analyseren uw zaak en nemen die dan wel of niet over. Vrijblijvend een second opinion. De moeite waard ? Wie weet.
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

De Advocaat

U bent advocaat. Gehouden de richtlijnen van de Orde te volgen. Dus u mag niet Nu-cure-no-pay werken. Maar u voelt ook zorgplicht naar uw cliënt. En u ziet dat uw cliënt krom ligt om uw facturen te voldoen, terwijl u helaas geen enkele garantie kunt geven t.a.v. slaagkans en/of termijn. De rechtbanken en hoven zijn overbezet, dus u krijgt regelmatig te horen: ‘doorgeschoven naar de volgende rol..’.  Allemaal heel frustrerend. Want u wilt gewoon zinvol werk doen en u wilt uw cliënt maximaal ten dienste zijn. In een dergelijke situatie kan BMS Procesfinanciering uitkomst bieden. Leest u vooral onze ‘drie modellen’. Wij werken graag met u samen. Als de situatie voldoende aanleiding geeft om u als advocaat op de zaak te houden, dan is dat prima. Zo niet, dan heeft u uw cliënt mogelijk toch een dienst bewezen.
Soms moet een mens, ook advocaten, ‘een beker aan zich voorbij laten gaan’. U en uw cliënt krijgen in ieder geval een eerlijke second opinion. Uitvinden of e.e.a.in één van uw zaken werkt ? Eenvoudig…
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

De Deurwaarder

U heeft een cliënt met een vordering. U heeft de debiteur in beeld en die lijkt ook nog verhaal te bieden. Helaas heeft u cq uw cliënt nog geen gerechtelijke titel. Heeft u wel nodig. Maar uw cliënt heeft de tijd, noch de centen. Advocaten geven geen garanties voor positieve uitspraken.
Kortom…u wilt wel, maar uw handen zijn gebonden.
BMS Procesfinanciering werkt graag met u samen. U kunt in samenspraak met uw cliënt het aanvraagformulier completeren. Aansluitend bespreken we hoe e.e.a. aan te pakken. Uiteraard wordt op enig moment uw cliënt, als eigenaar van de vordering, contractpartner van BMS Procesfinanciering. Maar daarmee is uw rol niet over. Want een titel via een rechtbank is prachtig, maar het moet ook nog uitgevoerd worden. Zou dit kunnen werken bij een deel van uw cliënten ? Wellicht.
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

De Curator

U bent curator. U bent een ervaren jurist en u weet hoe het werkt. Helaas heeft u een vrijwel lege boedel aangetroffen. In ieder geval met heel weinig cash. Wel is er een significante debiteuren portefeuille. Inclusief  de gebruikelijke zaken als betwiste vorderingen etc.
E.e.a. is wel of niet verpand aan de bank, maar hoe dan ook, de bank staat niet te trappelen om uw boedel te financieren teneinde al of niet dubieuze debiteuren te gaan innen.
Knarsetandend ziet u veel potentieel geld door uw vingers glippen.
In een dergelijke situatie kan BMS Procesfinanciering u van dienst zijn. Uiteraard wordt dit maatwerk. Maar daar komen we uit. Behalve dat BMS Procesfinanciering over uitstekende juristen beschikt staan er ook partijen klaar om e.e.a. risicodragend over te nemen. Met een discount, uiteraard.
Tenslotte is BMS Procesfinanciering niet alleen strikt juridisch bezig. Matchmaking, onderhandelen, schikken en deals sluiten, tot wederzijds voordeel, is onze tweede natuur. Werkt dit voor u ? Wie weet ?
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

De Bank

U heeft cliënten. Met de meeste gaat het goed. Maar er zijn soms problemen. Af en toe gaat een cliënt  failliet. Of dreigt dat te gaan. Of een cliënt cq derde partij weigert u te betalen waar u recht op heeft. Uiteraard werkt u samen met curatoren, advocaten en deurwaarders. Maar er kunnen situaties zijn dat u tijd en vooral specifieke kennis en capaciteit te kort komt om te innen waar u recht op heeft. In die situaties kan BMS Procesfinanciering u helpen.
In tegenstelling tot de meeste van onze relaties biedt BMS u hier nu uiteraard niet primair de financiering aan.
Dat kunt u als bank veel beter en goedkoper. Maar BMS heeft meer te bieden.
Namelijk een zeer efficiënte en no-nonsense benadering van schuldenaren. Zowel juridisch als de-facto.
De moeite waard om eens uit te testen ?
Neem contact op !!! Niet geschoten is altijd mis.

 

Reacties zijn gesloten.